web analytics

199

Spre deosebire de o femeie, un bărbat va aprecia din prima secundă că Interstellar este un film mult mai realist decât Indiana Jones. Femeia are nevoie de câteva secunde în plus să admită, în sinea ei, că bărbatul are dreptate, însă tot îl va contrazice. În cel mai neintuitiv mod, astfel încât în răstimpul judecăţii masculine, ea să-şi revendice victoria asupra disputei care n-a avut loc.

Un bărbat va fi mai gelos pe cardiologul care-i supune partenera unui test de toleranţă la efort cardiopulmonar pe bicicletă, la bustul gol (pentru a o conecta la electrocardiograf), şi mai puţin pe ginecologul care îi investighează organul genital. Răspunsul la întrebarea „Şi doctorul a stat în faţa ta şi te-a privit?!” va scoate curiosul din pepeni, fără a mai lua în calcul potenţialul poziţiei de pe scaunul pentru examinare ginecologică.

Dezordinea de pe desktopul partenerei va mira de fiecare dată bărbatul, care singur se va consola la gândul că în viaţa palpabilă el este supremul neglijent. Statistic vorbind, statisticile o mai dau şi-n bară.

Şi pentru că tot suntem la capitolul statistici, dacă femeia ridică în slăvi drăgălăşenia unui comunitar de talia unui şoricar, flocos ca o oaie, castrat, dar cu chef de lugu-lugu în tovărăşia ofiţerului Esca, iar bărbatul îl etichetează „urât”, şansele ca acesta să-şi schimbe percepţia despre patrupedul botezat Lăbuţica (în ciuda bărbăţiei sale… incerte) tind spre 100%, în timp record. Ba mai mult, îl va iubi de-a binelea, cât ai spune „Cudi”.

Şi da, îmi place Matisyahu, mai mult cu asta decât cu următoarea:

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *