web analytics

196. Pizzeti!

Am dezlegat, într-un sfârşit, misterul care îmi bântuie gândurile de câteva zile încoace. Respectiv am dat de urma Reclamei cu R mare, în legătură cu care m-am umilit până şi pe facebook: “Zilele trecute am vazut pe Discovery o reclama publicitara la ceva uscaturi gen bake rolls, crisps. In reclama aparea un tip care vorbea cu accent italian, gen Robert de Niro in Nasul, si care explica ce au patit cei care n-au vrut sa manance respectivele bake rolls (unul e aruncat de pe un bloc de doi mahari). Tipul ne sfatuieste sa mancam uscaciunile respective si reclama se incheie ceva gen: “o gustare cinstita”. Daca are cineva idee despre ce reclama vorbesc sa ma ajute, am cautat-o in zadar pe google si am stat si cateva ore protapita in fata tv-ului, vanand calupurile publicitare. Obsedatii stiu de ce.

Pizzeti, pizzeti, pizzeti.

😀

7 Comments

 • Malin 2015-04-23 Reply

  E una dintre cele mai cretine reclame pe care le-am vazut in ultima perioada la TV. Si mai e si reperata in fiecare pauza publicitara.

  • Cudi 2015-04-23 Reply Author

   De aceeaşi părere este şi tatăl meu, de unde rezultă că simţul umorului de care dai dovadă este echivalent cu cel al unei persoane de 70 de ani. :p

 • xtro 2016-11-25 Reply

  La urma urmei,gusturile nu se discuta.Probabil ca lui Malin ii plac penibilitatile de la Catena…

  • Cudi 2016-11-25 Reply Author

   De gustibus non est disputandum…

 • ketherius 2016-11-25 Reply

  Apropos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *