web analytics

The ultimate massage roller

“Înainte viaţa mea era un calvar, durerile de spate mă împiedicau să-mi duc la bun sfârşit sarcinile de zi cu zi, nici măcar în treburile casnice nu îmi puteam ajuta familia. Asta până în ziua în care soţia mea a achiziţionat “the ultimate massage roller”, un produs revoluţionar care mi-a schimbat, definitiv, viaţa.” – Mihai Popescu, 57 ani, Bucureşti.

Dureri de spate, dureri lombare, hernie de disc, lombosciatică, afecţiuni ale coloanei, dureri insuportabile de fiecare dată când vă aplecaţi sau ridicaţi mici greutăţi? Vă prezentăm un produs revoluţionar care vă va scăpa de durerile de spate – The Ultimate Massage Roller, realizat după cele mai moderne standarde, rezultat a secole de cercetări în domeniu. The Ultimate Massage Roller înglobează un sistem simplu şi eficient, la îndemâna oricui, uşor de folosit, întreţinut şi cu rezultate uimitoare.

Spune NU durerii cu The Ultimate Massage Roller, dispozitivul care acţionează direct asupra zonei afectate! Eşti mai mult sau mai puţin aplecat de spate şi ţeapăn de durere? Cu The Ultimate Massage Roller, coloana ta nu va mai arăta ca o paranteză închisă, ci ca una deschisă! Un produs eficient, cu rezultate care se simt şi se văd după prima utilizare! Vă garantăm, după primele utilizări, doar la văzul dispozitivului The Ultimate Massage Roller orice suferind de dureri de spate va adopta, instant, o poziţie corectă a coloanei şi va declara că se simte deja mult mai bine, dacă nu chiar excelent! Investeşte în sănătatea ta, investeşte într-un produs uimitor, realizat din materiale non-alergice, perfect adaptabil corpului tău! Sună şi comandă acum dispozitivul The Ultimate Massage Roller şi bucură-te de cel mai eficient masaj pentru spate în confortul propriei case!

The Ultimate Massage Roller:

  • Simplu de utilizat
  • Realizat 100% din materiale non-alergice
  • Perfect adaptabil oricărei configuraţii corporale
  • Fără surse de alimentare sau baterii
  • Diferenţa se simte după prima utilizare

 

STOP DURERILOR DE SPATE!

theultimatemassageroller

8 Comments

  • Suzana 2016-10-22 Reply

    M-am distrat copios! Multumesc pentru un moment delicios! 😀

    Un weekend minunat sa ai!

  • Lotus 2016-10-22 Reply

    Am trecut și eu pe aici! Duminică frumoasă îți doresc, și fără dureri de spate!

  • Cudi 2016-10-22 Reply Author

    Un sfârşit de săptămână frumos şi vouă!
    @Suzana, mă bucur că te-a amuzat bazaconia mea. Cu o zi înainte de a publica articolul am cutreierat oraşul în căutarea unui făcăleţ din lemn, marfă rară pe aici. L-am găsit pe cel din imagine în Ikea, şi ăsta era printre ultimele două din magazin. Şi astea nici măcar nu erau de vânzare, scria pe ele “display only”, erau doar pentru afişaj. Dar am reuşit să-l luăm, până la urmă.

  • Renata Carageani 2016-11-09 Reply

    N-am mai râs de-o vreme. Uite că pot, din nou!

    • Cudi 2016-11-10 Reply Author

  • […] ce a crescut aluatul, se întinde cu sucitorul o foaie cam cât degetul mic de groasă, cumva […]

  • […] silicon, altă aberație a vremurilor moderne. La puțin timp după, am găsit salvatorul “The ultimate massage roller” -- dacă îl mai țineți […]

  • delfinasu 2017-10-08 Reply

    :))))))))!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *